1. حدیثی از وجود اقدس حضرت رسول صلوات الله علیه آمده که من از فقر بر امت خود نمیترسم بلکه از تفاخر به مال زیاد بر آنان ترسانم.
2. شابد یکی از عوامل مهم در ایجاد انقلاب اسلامی فقر بود ولی دلیل اصلی نبود. شاید نابرابریهای اقتصادی خیلی از مردم را رنج میداد ولی آنچه شعار مردم بود استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی بود که به تبع آن وضع معیشت مردم هم بهتر شد.
3. در ابتدای کار دولت نهم و با قوانین مجلس هفتم تورم رو به کاهش بود. سال بعد در اثر بالا رفتن فعالیتهای عمرانی و زیرساختی که یکی از هزینههای آن بالا رفتن نقدینگی بود، شاهد خیز تورم برای بالا رفتن بودیم. از طرفی با تصویب گران شدن بنزین و همچنین سهمیه بندی، وجهی دیگر از گرانیها را دیدم. که البته مسئله بنزین به صورت یک فرهنگ شیطانی اسراف در میان مردم درآمده بود و از طرفی وسیلهای برای تهدید امنیت ملی توسط دشمنان برای فشار آوردن به واردات بنزین و در نتیجه مختل شدن فعالیتها در ایران میشد. از طرفی شاهد بالا رفتن نرخ نفت در سطح جهانی و در نتیجه گران شدن خیلی از مواد اولیه وارداتی بودیم. که در باعث گران شدن فراوردههای آن میشد. که البته همیشه تفاوت فاحشی میان قیمت نفت ایران و قیمت جهانی وجود دارد. از طرفی شاهد فشارهای روانی و بعضاً اقتصادی در اثر پافشاری مردم ایران بر حق مسلم خود برای آیندهشان یعنی فناوری هستهای در همه امور بودیم که سبب قطعنامه شد و طبعات نه چندان مهم ولی بالاخره تاثیر گذار. از طرفی باندهای اختاپوسی (که سخن در مورد آن بسیار است ونمونه تاثیر گذار آن کارگزاران که اهل آن به خوبی به آن واقفند) که با روی کار آمدن دولت نهم و از بین رفتن بعضی روابطشان و محدودیت یافتن ارتزاق از بیت المال توسط ایشان، تمام تلاششان را با توجه به رشد خوب اقتصادی در سال گذشته و در نتیجه محبوب شدن دولت انقلابی و از حدقه درآمدن چشمشان، برای ناکارآمد جلوه دادن دولت کردند. از دامن زدن به گرانیها بوسیله مراکز مهم اقتصادی که در دست آنان است تا جوسازیهای رسانههای در روزنامههای و سایتهای حرام لقمهشان. زدن تیتر روزانه علیه فعالیت اقتصادی دولت و قلب کردن واقعیات و یا نگفتن همه آنها، هر روز هر وجدانی را قانع میکند.
4. یک تحلیل عوامانه: چطور میگویند مردم فقیرتر شدهاند، در حالی که هر روز مردم بیشتری صاحب ماشینهای چندده میلیونی میشوند، ثبت نام حج اشباع شده و میلیونها سهام عدالت در میان قشر سطح پائین جامعه توزیع شده و هر روز خانهی جدیدی ساخته میشود و مردم بیشتری صاحب خانه میشوند و حقوقها بالا رفته؟ در ضمن باید اشاره بکنیم به مراکزی مثل صندوق بین الملی پول به عنوان یک مرجع جهانی برای اقتصاد که اخبار خوبی مبنی بر اوضاع اقتصادی خوب ایران در 86 داد و یا یک مرکر غیر معتبر مثل واشنگتن پست که میگوید درصد رضایت ایرانیان از وضعیت اقتصادی از ?? درصد در تابستان پارسال به ?? درصد رسیده است. راستی مردم در انتخابات جواب دشمنانشان مبی بر عدم حمایت از ارزشها و شرکت نکردن و یا رای ندادن به یک تفکر خاص که آنها میگفتند وضع بد اقتصادی مورد نظرشان تقصیر آنهاست، را به خوبی دادند. البته کاری به کسانی که مثل بچههای همیشه بازنده وقتی باز هم میبازند و میگویند که تقلب کردید و جر میزنند، نداریم.
5. امیدواریم با توجه به خبر دکتر احمدینژاد مبنی بر تغییر در پایههای اقتصادی شاهد شکوفائی اقتصاد در امسال باشیم. هرچند فرموده آقا همیشه راهگشاست و مطمئناً امسال شاهد نوآوریها همانطور که دکتر گفت و شاهد شکوفائی همانطور که دستور آقا بود، باشیم.
6. تفاوت اصلی و ریشهای ما و اصلاح (افساد) طلبان همان اصول و ارزشهاست. یک گذر در مطالب، روزنامهها و سایتهای و وبلاگهایشان به خوبی دغدغه شهوت و دنیا پرستی در میان آنان به خوبی مشهود است. مردم ما همیشه که نمونه بارز آن کمبودها در ایام جنگ هشت ساله بوده بر ارزشهایشان پافشاری کردند. اما این عده که از هابیل و قابیل تا ظهور منجی حق بوده و خواهد بود، همواره به فکر راحتی و آسایش و فرار از قوانین الهی و دوری از آنچه شهوتشان را محدود میکند، بودهاند.
اطلاع رسانی
تبلیغاتآگهی صلواتی میپذیریم
441062بازدید | |||
^بالا^ |
|